„Mindennapi függőségeink és a Járvány 2.0”

„Mindennapi függőségeink” címmel tartott fantasztikus előadást dr. Zacher Gábor toxikológus, főorvos. A függőségekről igen részletes beszámolót, okfejtést és jó tanácsokat kaphattak a hallgatók. Dr. Zacher Gábor ma Magyarországon az első, akinek meghatározó és egyben kiemelkedő, véleményformáló szerepe van, akitől hitelesen tájékozódhatunk bármilyen szenvedélybetegség vagy mérgezés kapcsán.

Határozott fellépése, remek humora és nyíltsága miatt népszerűek megszólalásai. Dr. Zacher Gábor az alkoholizmus és a drogfüggőség elleni küzdelem ismert és elismert szaktekintélye. A leginkább veszélyeztetett korosztály is odafigyel rá, mert kiváló humorának köszönhetően beszéli a fiatalok nyelvét.Az előadás során a függőségek közül nemcsak a drog volt terítéken, hanem az alkohol, a mobilozás, az evés, a sorozatfüggőség, a gyógyszerfüggőség, valamint a pandémia által a karantén hatásairól is beszélt a doktor úr. Mindemellett nagyon részletesen taglalta Zacher úr a jelenlegi világjárványt (COVID-19), melyről nagyon sok új információt tudhattunk meg.

Szerencsére gyakorlati tanácsokat is kaptunk, hogy tudatosabban figyeljünk saját magunkra, a környezetünkre, és hogy miképp is iktassuk ki a káros szokásokat és a körülményeket az életünkből.Ezúton szeretnénk megköszönni a résztvevőknek, hogy türelmesen és odafigyeléssel hallgatták végig a közel 2,5 órás előadást!

A program az EFOP-1-5-3 kódszámú pályázat által valósult meg Vésztő Város Önkormányzatának a szervezésében.

Megszakítás