VÉSZTŐI NYÁR – PROGRAMAJÁNLÓ 2021.

Lingurár Tímea

TÁJÉKOZTATÁS

A Vésztői Nyár Programsorozat összeállításakor számunkra a legfontosabb az volt, hogy a város apraja-nagyja, minden szórakozni vágyó lakója részesüljön az élményekben,hogy mindenkinek lehetősége legyen arra,hogy a szórakozás és kikapcsolódás iránti igényét kielégíthesse, függetlenül a járványhelyzet alakította egyéni döntésektől,melyet mindenkor tiszteletben tartunk!

A lehető legkedvezőbb megoldást igyekszünk megtalálni mindenki számára a programjaink lebonyolításakor és természetesen a továbbiakban is erre fogunk törekedni.
Hiszünk abban,hogy a városnapok eseménysorozatában megtalálja mindenki a saját ízlésének megfelelő programot!

A programsorozat eseményei számos meglepetést és pozitív impulzust tartogatnak a város minden lakója számára. A rendezvények részletes programjait mindig az aktuális esemény előtt tesszük majd közzé.

Mert “Vésztő a Te városod” és az élmény mindenkié!

Forrás: Vésztő Város Önkormányzata

Next Post

Húsz éves Vésztő! – Kezdetét vette a Vésztői Városnapok programsorozat!

A tavalyi év kihagyása után, idén új koncepcióban került megrendezésre a Vésztői Városnapok, de ezúttal nem három napos, hanem egy három hónapos programsorozat vette kezdetét 2021. július 2-tól. Vésztő város idén ünnepli 20. évfordulóját, így különleges alkalomra, különleges programsorozat dukál. Július másodikán és harmadikán megrendezésre került a Kaszai János Emlékkupa. […]
Skip to content