VÉSZTŐI KÉPZŐMŰVÉSZEK KIÁLLÍTÁSA

Lingurár Tímea

A Sinka István Művelődési Központ egyik célja, hogy Vésztő ezer arcát mutassa meg különféle kulturális programok által. A várost, ahol élünk, amit szeretünk, mindannyian másképp látjuk, így akár egy fotós, festő vagy éppen grafikus szemével is láthatunk olyan pillanatokat, mozzanatokat, amik nemcsak megnyugtatnak bennünket, hanem azt gondoljuk, “Igen, végre itthon vagyunk!”

2021. július 8-án, 14.00 órától megnyílt a Vésztői Képzőművészek Kiállítása. A művészeket Csősz Ferenc igazgató úr mutatta be az érdeklődőknek. Kiemelt célunk, hogy a kiállítók munkái elérhetővé, érthetővé és szerethetővé váljanak a helyi közönség számára is. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a településünket tehetségesebbnél-tehetségesebb egyéniségek varázsolják egyedivé. A kiállítók: Csüllög Bálint, Deák Sándor, Kolozsváriné Irázi Magdolna, Kolozsváriné Ökrös Enikő, Szegediné Kutasi Emma és Varga Éva.

A kiállítás augusztus 8-ig látogatható a művelődési központban, hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig. Előzetes bejelentkezés és bővebb információ a 66/477-037-es telefonszámon.

Lingurár Tímea közösségszervező

Next Post

"Mi muzsikus lelkek" - Musical Est a Madách Színház művészeinek közreműködésével

Szeretettel várjuk a musical rajongókat szombat este, 20:00 órától a Vésztői Képtárnál található Múzeum Színpadhoz, ahol romantikus operett dalok fognak felcsendülni!A belépés díjtalan! A rendezvény ideje alatt büfé üzemel!
Skip to content