Rajzverseny és kerékpáros ügyességi vetélkedő várta a vésztői iskolásokat!

Lingurár Tímea

„Biztonságos közlekedés gyerekszemmel!” címmel rajzpályázat várta az alsó tagozatos diákokat, valamint „Helyes közlekedés” címmel a felsősök ügyességüket és tudásukat mutathatták be. A programok a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-3.1.1-16-BS1-2017-00001 azonosítószámú, „Vésztő bel- és külterületi kerékpárút hálózat fejlesztése” elnevezésű projekt keretein belül valósult meg.

A rajzverseny témája a gyermekek biztonságos gyalogos- és kerékpáros közlekedése volt. A zsűri az első három helyezettet értékes tárgyjutalomban részesítette. A rajzpályázat díjátadására december 17-én került sor Vésztő Város Önkormányzatán. A fődíj a kicsik részére hatalmas volt, hiszen az első helyezett kerékpárral, a második rollerrel, a harmadik helyezett könyvutalvánnyal gazdagodott. A nyereményeket Karakas Anikó polgármester adta át a gyerekeknek, akik szemmel láthatóan nagyon örültek az ajándékoknak!

A Szabó Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola rajzversenyének nyertesei:

I. helyezett Somlyai Zsombor László (2. évfolyam)

II. helyezett Berényi Lilien (2. évfolyam)

III. Jámbor Kira Barbara (4. évfolyam)

A Kis Bálint Református Általános Iskola rajzversenyének nyertesei:

I. helyezett Bálint-Tatár Mária (4. évfolyam)

II. helyezett Nagy Szabina (2. évfolyam)

III. helyezett Rácz Réka Médea (1. évfolyam)

A helyi általános iskola pedagógusai, közlekedéssel kapcsolatos vetélkedőt és kerékpáros ügyességi versenyt tartottak a felső tagozatos diákok számára. A megmérettetés célja az volt, hogy az iskolások bővítsék a közúti közlekedéssel kapcsolatos tudásukat és gyakorlatukat. A versenyen résztvevők alkalmazhatták ismereteiket, melyek között kerékpáros ügyességi pálya és kresz is szerepelt. A gyerekek jól érezték magukat a programon és a legügyesebbek értékes ajándékokat kaptak.

A Szabó Pál Általános Iskola” Helyes közlekedés” elnevezésű kerékpáros programjának nyertesei:

I. helyezett Balogh Magdolna (5. évfolyam)

II. helyezett Gurmai Mihály (5. évfolyam)

III. helyezett Varga Pál (5. évfolyam)

A Kis Bálint Református Általános Iskola „Helyes közlekedés” elnevezésű kerékpáros programjának nyertesei:

I. helyezett Szabó Tamás (8. évfolyam)

II. helyezett Lázár Dóra Kata (6. évfolyam)

III. helyzetet Borka Bence (5. évfolyam)

Gratulálunk minden résztvevőnek, valamint ezúton köszönjük a Szabó Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Kis Bálint Református Általános Iskola lebonyolító pedagógusainak és az intézmény vezetőinek a segítséget!

Next Post

Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt, hogy kollégánk, Komáromi Márta elhunyt. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! A Sinka István Művelődési Központ, Népfőiskola és Városi könyvtár munkaközössége
Skip to content