Bemutatjuk Lakatos Rudolfot!

Lingurár Tímea

A Vésztői Közösségek Napján Lakatos Rudi is bemutatkozott néhány jól ismert dallal, melyek folyamatosan megtalálhatók egyre bővülő repertoárjában. Büszkék lehetünk rá, hiszen évek óta városunk hírnevét erősíti színvonalas fellépéseivel országszerte.

Rudi 11 éves kora óta énekel. 2016-ban felvételt nyert a Békéscsabai Premier Művészeti Szakgimnáziumba. 2015-ben intézményünk Erasmus+ “Music belong to everyone” című svéd-magyar zenei projektjének keretében tanulmányúton vett részt Svédországban. Iskolai előmenetelének köszönhetően fellépett Lengyelországban és Németországban. Jelenleg a Snétberger Zenei Tehetség Központ diákja, ahol világhírű művészektől sajátíthatja el a zene szeretetét, valamint bővítheti tudását. Ebben az évben egy rap-formációval videóklipben szerepel.

Természetesen Rudi számára nincs megállás! Elmondása szerint számára a zene kerek, egész, teljes értékű életet ad, melyben az a legfontosabb, hogy az emberek szívéig érjen!

Kérjük, fogadják sok szeretettel! A felvételt a Körös-Sárrét Televízió készítette!

Next Post

Vejsze Kulturális Egyesület

Vésztő történelmének, hagyományainak, kulturális értékeinek mindig meghatározó szerepük volt a településről alkotott kép formálásában, ezáltal mindig is fontosak volt az egyesületnek az itt élők, a vésztői embereknek. 2008. október 27-én a Vejsze verséneklő együttes tagjainak kezdeményezésére létrejött a Vejsze Kulturális Egyesület. Célja a kulturális értékek feltárása, bemutatása, kulturális szemlétet formálás, […]
Skip to content