MÉZESKALÁCS-KÉSZÍTŐ VERSENY

F E L H Í V Á S !

Tisztelt Vésztőiek!

A Sinka István Művelődési Központ MÉZESKALÁCS-KÉSZÍTŐ VERSENYT hirdet a vésztői lakosok számára. A versenyre életkortól függetlenül hivatásos cukrászok kivételével bárki jelentkezhet.

A versenyt három kategóriában hirdetjük:

  1. Mézeskalács díszítése.
  2. Mézeskalács házikók
  3. Kreatív mézeskalács alkotások

A versenyre benevezett munkákról három különböző nézőpontból készült fotót kérünk és egy negyediket, melyen az alkotás és az alkotó is együtt van jelen, illetve egy ötödiket a munkafolyamról. Nevezni a fotók, és a facebook oldalunkról letölthető jelentkezési lap együttes beküldésével lehet. A jelentkezéseket a muvkozpont.veszto@gmail.com címre várjuk. A fotókat JPG formátumban, mellékletben kell küldeni, a levél tárgyaként meg kell nevezni a jelentkező nevét és a kategóriát. Több kategóriában is lehet indulni, de külön jelentkezési lappal és külön e-mailben. A kategóriák győzteseit díjazzuk, a helyezettek oklevelet kapnak. Valamennyi résztvevő számára emléklapot adunk.

A zsűri tagjai:

Festő Ferencné

Hajdu Mónika

Vargáné Németh Veronika

Beküldési határidő: 2020. december 8. kedd, 16.00 óra

Eredményhirdetés: 2020. december 15. kedd

A díjak, oklevelek és az emléklapok átadásának módjáról a járványhelyzet alakulásának függvényében később közlünk információt. A legjobb beküldött alkotások fotóiból decemberben egy internetes, a jövő évben egy hagyományos kiállítást szervezünk.

Jó versenyzést kívánunk!

Next Post

Éves összegzés a véradásokról!

A Magyar Vöröskereszt Szeghalmi Szervezete által pontosítottuk az idei véradások résztvevőinek számát!Rendkívül büszkék vagyunk, hiszen a tervezett résztvevők száma Vésztőn 270 fő volt, addig a tényleges résztvevők száma elérte a 319 főt, amelyből 64 új önkéntes véradó is szerepelt! Köszönjük a véradóknak a segítséget! Bízunk benne, hogy a jövő évben […]
Skip to content