Pályázati workshopon vehettek részt az egyesületek!

Lingurár Tímea

Gyebnár Péter civil pályázati szakértő, a Békés Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársa vezetésével ingyenes pályázati workshopra nyílt lehetőség a művelődési központban, október 20-án.

A résztvevő kilenc civil szervezet és alapítvány hasznos információkkal felvértezve kezdhetnek el pályázni a megújult Nemzeti Együttműködési Alap keretében. A Békés Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ pályázati, könyvelési és jogi segítséget nyújt a megyei civil szervezetek, intézmények, valamint magánszemélyek számára. Évente több alkalommal biztosítanak ingyenesen képzési lehetőséget. Képzéseik során a gyakorlatias ismeretek átadásra törekszenek.

A képzési tartalmak részben a civil szervezetek által kötelezően teljesítendő a jogi, gazdálkodási, adminisztrációs kötelezettségek értelmezését és teljesítését segítik.

Amennyiben szüksége lenne civil jogi; könyvelési vagy akár informatikai tanácsadásra, keresse a Békés Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központot.

Cím: 5600 Békéscsaba, Sikonyi út 3.

Honlap: https://civilkozpont.egyensulyaeegyesulet.hu/

E-mail: civilkozpontbekes@gmail.com

Tel.: +36-20/264-4463

Next Post

JÓ HANGULATOT VARÁZSOLTAK A VÉSZTŐI NÉPDALÉNEKESEK A HÉTVÉGÉN A LIBÁS TANYÁN!

Heten vitték jó hírünket a Tanyasi konyhák II. főzőversenyére 2020. október 17-én, szombaton a Libás Tanyára. A főzőverseny a Libás Tanya és a Fenntartható Térségért Alapítvány (FETA) szervezében valósult meg. A rendezvény célja a tanyán élők segítése, tanyahálózatok kiépítése, valamint az egymás közötti áruforgalom növelése. Gyebnár Péter, a Fenntartható Térségért […]
Skip to content