Kiállítás nyílt a hímző szakkör munkáiból!

2020. augusztus 31-én ünnepélyes keretek között nyílt kiállítás a vésztői hímző szakkör munkáiból a Városi Könyvtárban! A szakkörön hat asszony vett részt, akik szebbnél-szebb alátéteket, terítőket, zsebkendőket és ruhákat is hímeztek!

A kézműveskedés népszerű kikapcsolódásnak számít! Egyrészt oldja a stresszt és boldogabbak vagyunk tőle! A szakkörvezető Kovács Jánosné és Arató Erzsébet könyvtárvezető is erre hívta fel a megjelentek figyelmét, hogy mindamellett, hogy közösen együtt töltötték az időt és tanultak, egyfajta sikerélményt adott számukra a hímzés elsajátítása, amely két éven keresztül zajlott.

A kiállításon megtekinthetjük Szántó Jenőné, Arató Erzsébet, Bagó Lászlóné Szabó Gézáné, Pénzesné Varga Beáta és Kincses Sándorné munkáit. A kiállítás egészen 2020. szeptember 4-ig tekinthető meg. A program az EFOP-3-7-3-2016-os kódszámú pályázat által valósult meg.

Lingurár Tímea közösségszervező

Next Post

Egyedülálló összefogás indult Farkas Milánért!

A Magyar Vöröskereszt szeptember 14-re meghirdetett véradására egy szerencsétlen balesetben súlyosan megsérült vésztői fiatalemberért, Farkas Milánért egy emberként fogott össze a település és Békés megye! Eddig – csak Vésztőn – közel félszáz ember járult hozzá a véradáshoz, és még legalább ennyien várakoznak, hogy segíthessenek! További irányított véradók segítettek ma Gyulán […]
Skip to content