TÁMOGATÁSÁRÓL BIZTOSÍTOTTA KÖVÉR LÁSZLÓ VÉSZTŐ VÁROS POLGÁRMESTERÉT, MOLNÁR SÁNDORT

Védjük meg közös eredményeink címmel tartottak Vésztőn a Sinka István Művelődési Központban október 1-jén sajtótájékoztatót és lakossági fórumot, amelyen részt vett Kövér László az Országgyűlés elnöke, Zalai Mihály a Békés Megyei Önkormányzat elnöke; dr. Kovács József országgyűlési képviselő és Molnár Sándor, polgármester.

Az Országgyűlés elnöke elmondta, hogy nem egy országos politikusnak kell helyben megmondania, hogy mik a problémák és hogyan kell ezeket rendbe tenni, hanem a helyi embereknek kell eldönteniük mindezt, viszont fontos, hogy egy országos képet kapjanak az eredményekről, sikerekről. A házelnök kiemelte, az október 13-ai választáson dől el a települések sorsa a következő öt évre.

Molnár Sándor, Vésztő Város polgármestere hangsúlyozta, hogy fontos ismertetni az elmúlt öt és kilenc évben történt fejlesztéseket továbbá kiemelte, a magyar kormány és Vésztő között együttműködést sikerült elérni, hiszen ebben a ciklusban közel 12 milliárd Forintot sikerült pályáznia a városnak. A lakossági fórumon kérdezhettek a jelenlevők a meghívottaktól és a polgármestertől, aki mindenki számára válaszolt a felmerült kérdésekkel kapcsolatban, valamint reagált az őt ért vádakra, amelyek a Facebookon jelentek meg hozzászólások formájában.

Next Post

OKTÓBER 6. – AZ ARADI VÉRTANÚKRA EMLÉKEZTEK ORSZÁGSZERTE

Magyarországon 2001 óta nemzeti gyásznap október 6-a. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után Aradon kivégezték a 13 (Aulich Lajos, Damjanich János, Dessewffy Arisztid, Kiss Ernő, Knezić Károly, Lahner György, Lázár Vilmos, Leiningen-Westerburg Károly, Nagysándor József, Poeltenberg Ernő, Schweidel József, Török Ignác, Vécsey Károly) hős vértanút, illetve Pesten gróf Batthyány Lajost, Magyarország első független, felelős kormányának vezetőjét is.  Az Aradi Vértanúk gyásznapjának 170-ik évfordulón Vésztőn […]
Skip to content