JAZZPERCEK AZ OLÁH DEZSŐ TRIÓVAL – JÁTÉKOS KÖNNYŰZENEI OKTATÁS VÉSZTŐN

Világszínvonalú zenészeket köszöntöttek Vésztőn október 14-én a Sinka István Művelődési Központban, hiszen Oláh Dezső Triója vezette be a fiatalokból álló nézőközönséget a kortárs jazz szépséges világába. Az előadást telt ház fogadta.  

Oláh Dezső 1986-ban született, Junior Prima-díjas jazz-zeneszerző és zongoraművész, Magyarország egyik legtehetségesebb fiatal zenésze, aki számtalan szakmai díjat nyert már el. A trió repertoárját az újraértelmezett jazz standardekből, klasszikus zenei feldolgozásokból és a zenekarvezető kompozícióiból áll össze. A fiatal tehetség 2016-ban a magyar népzene elkötelezett csodálójaként Bartók Béla 1915-ös zongorára írt művének adaptációját jelentette meg Reflections of Béla Bartók’s Six Romanian Dances címmel. 

Next Post

ÖRÖMTELI PILLANATOK A JÓTÉKONYSÁGI ESTEN

Különleges adománygyűjtés vette kezdetét október 18-án ötödik alkalommal a Sinka István Művelődési Központban. Sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel és támogatási szükséglettel, ezért a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület szervezésében különleges tombolatárgyak kerültek felajánlásra a jó cél érdekében. Az egyesület egy kilenc személyes buszra gyűjt, amelynek piaci értéke 9 millió Forint. Azt est […]
Skip to content